"professionele ondersteuning aan bedrijven en
onderwijs,in de breedste zin van het woord."

DOCENT / NLP-COACH / TRAINER

 

Ik voel me als een pelgrim die een weg zonder einde bewandelt. De weg en het zoeken, dat is wat je vormt en verandert (Paulo Coelho)

In het boek "De Alchemist" beschrijft Paulo Coelho het verhaal van een schaapherder die alle hoeken van de wereld wil onderzoeken en dan eindelijk te weten komen hoe die in elkaar zit. Er komt een alchemist op zijn pad die niet alleen over grote spirituele wijsheid beschikt. Deze alchemist kent ook de diepten van het hart waarin de laatste waarheden over onszelf verscholen liggen. Als nomaden dolen wij schijnbaar verloren door een eindeloze woestijn, om ten slotte die plek te bereiken waar ook ons hart zich bevindt.

Veel mensen hebben behoefte zich te ontwikkelen. Voor die ontwikkeling is inzicht nodig. Inzicht in en bewustwording van persoonlijk handelen. Dit inzicht en deze bewustwording leidt tot groei. Een coach kan een belangrijke bijdrage leveren op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Een coach kan u stimuleren om talenten en vaardigheden te ontwikkelen die nodig zijn voor uw loopbaan of studie. Een coach kan u tevens bewustmaken van de grenzen van uw mogelijkheden.

Ik kan voor u die coach zijn. Coaching stimuleert uw ontwikkeling en het inslaan van nieuwe wegen. Door duidelijkheid te scheppen en een pad uit te stippelen, is het verbeteren van prestaties een logisch gevolg. Coaching biedt de mogelijkheid tot persoonlijke en professionele groei. De opbrengst is:

  • beter functioneren
  • meer zelfbewustzijn en meer zelfvertrouwen
  • controle over je leven
  • harmonieuzere relaties (werk en privé)
  • meer ontspanning

Ik begeleid u graag op uw weg, om meer inzicht te krijgen in uw persoonlijke en/of professionele handelen, zodat uw talenten nog meer ingezet kunnen worden. Bel of mail vandaag nog voor een kennismakingsgesprek. 

Trainer

Uw bedrijf kan VIER inzetten voor trainingen. Op basis van NLP- en TA-technieken zal uw team nieuwe impulsen krijgen voor een (nog) betere samenwerking. Dit leidt tot een zeer prettige werksfeer en uiteindelijk tot prima prestaties, zowel van uw medewerkers als voor uw bedrijf of school.
 

 

 

Docent

- Werkzaam als docent mbo de  Rooi Pannen te Tilburg, afdeling Vormgeving. Vakken: Nederlands, Engels, rekenen, Loopbaan & Burgerschap, marketing-reclame-communicatie, projectleiding, algemene ondernemersvaardigheden.

- Werkzaam als docent bij Saxion Hogescholen Enschede, lerarenopleiding Tweedegraads Nederlands. Vakken: mondelinge en schriftelijke taalvaardigheid, moderne letterkunde.